helgen dvs veckan. - "så ska det låta".

Mitt förra inlägg stämmer inte på pricken, jo kanske lite. Fredagen började med att jag hade lite feber, tog en ipren och den gick över, så mamma och jag åkte en stund till Valbo. Dandie hade missat tåget uppe I Hudik, synd för henne, men vi fick ju mer tid i köpcentret! =).Vi hämtade Dandie vid stationen vid 6 tiden, sen åkte vi hem. Pappa hade gjort en jättegod middag som vi åt av. Sen blev det film och mys hela kvällen ut!
Lördagen började verkligen inte bra! 39,8 grader's feber, så det blev sängliggandes hela dagen. Fick ett påskägg med godis i, gottigottit!:D Jag kollade på film hela dagen och sov. Moster Annic/ka kom och hälsade på en snabbis. =)). Lördagen slutade med film (som hela dagen) och godis.
Söndag hade jag ingen feber, inte ont i halsen men snuvan fanns kvar. Vi åkte in till Fam. Koljonen, där vi skulle tillbringa resten av kvällen. Maten var superduper god, bra gjort Moster Elisabeth, kvällen var det bara att njuta av, stämningen låg på och det pratades allt mellan himmel och jord. som vi gör bland släkten, dessutom så kollade vi på gamla filmer från nionberg (stavas det så?) Det var jättekul, lite annorlunda stil nu från då. haha, men det var kul! Vill tacka för den underbara kvällen. TACK! <3
Måndagen, var jag bara hemma och tog det lungt, kollade lite på film och andades ut -som man brukar säga. TIsdagen begav jag mig in till stan med Julia, Elha och Ida. tåget var inställt så vi var tvugna att ta bussen, det gjorde inte så mycket, utom att det tog längre tid. Vi strosade runt på stan, tog en liten fika på storken (stavas det så? eller med ck?) Sen så åt vi på mc'donalds efter 2 timmars till shoppande. Sen blev det bio "Ps, I love you". Den var jättebra, Julia fällde lite tårar, jag med. Sen blev det 20,19 tåget hem, Annica hämtade oss på stationen och vi åkte hem till Julia och Amanda. Vi satt oss och kollade på "Raise your voice". Den var jättebra! klockan började närma sig 1 tror jag, och ida och jag bestämde oss att sova kvar. vi sov på luftmadrass i Elha's rum, mysigt värre! =). vaknade vid 11 snåret och vi låg och prata lite, sen började magen kurra på oss, och då ropade söta lilla Julia " Frukosten färdig" , Hon hade gjort en superduper god mega frukost som man bara ville äta mer av. Till frukosten kollade vi på "så ska det låta", ursäkta till alla Carola fan, men jag tycker det är lite töntigt att bli arg över att hon inte fick vara med och delta så mycket. Vaddå ? det är väl inte SVT:s fel? det är väl hennes, eftersom hon inte kan alla låtar så bra. Och dessutom är det töntigt att sjunga hela låten ut ist för att sjunga en vers och en refräng som det andra laget gjorde. Jag tyckte att det andra laget verkligen bjöd och underhöll publiken och oss där hemma i tv-sofforna, tvärtemot med Carola och Andreas, rakt ut sagt - "Fy helsike, vad dåligt att dom inte kan bjuda på sig lite." OM Carola skulle se detta, som hon inte kommer göra men då säger jag bara att "Att tro att man är bäst, gör inte att man kan tro att man äger hela scenen varje gång, om det inte passar så ska du inte vara med i underhållningsprogram, eftersom du inte kan underhålla publiken. Jag gillar inte dig, så är det bara, du har säkert en massa fan överallt i hela sverige, men hos mig går du inte riktigt hem!". Så , då var det sagt, övergång till dagen igen, efter frukosten satt vi oss ner och kolla på ytterliggare en film, den var bra, men inte bäst. Sen var det bara att fixa ordning sig, Dom 3 skulle på träning och jag skulle hem, Julia och Ida kunde inte träna pga förkylning och skador, amanda tränade som vanligt! krya på er tjejer! vill bara tacka för 2 underbara dagar i stan och hemma, det var jättekul!

Och just nu sitter jag här och skriver, borde skriva till och fixxa på min jorden runt resa, men jag har noll koll och jag orkar faktiskt inte, men jag måste verkligen. För ska till Elin en stund sen och umågs med henne, det ser jag fram emot! =) Dessutom i morgon blir det Borlänge/Kupolen, åh vad kul! Med Julia, Elha och Ida, självklart Moster Annica eftersom hon skjusar, det kommer bli jättekul verkligen, och tack för att jag får följa med!

Men nu sk jag pallra mig iväg och göra klart min jorden runt resa, en gång för alla! ha en trevlig helg och fortsatt påsklov, måndag skola, -jag längtar inte ett dugg ! Menmen, kram på er!




Helg&påsk planer

Fredag:
Ska hämta syster i Gävle, hon har varit i Hudik och hälsat på gamla vänner där. Jag & mami ska hämta henne i Gävle vid 3 tiden. Sen blir det kanske en tur till Valbo, (hoppas det). 

Lördag:
Påskafton= godis eller något annat roligt. =) Sen på kvällen ? Någon som vill göra ngt ? =)

Söndag:
En stund med Elin tror jag var inplanerad tror jag. Kommer inte ihåg.

Måndag & framåt:

En dag ska jag vara med Ida, Julia & Elha. =) - Det längtar jag efter.
Sen kanske jag tar en tur ner till farmor i Vingåker och hälsar på henne och shoppar lite. Kanske en kryssning? =)
Sen har jag faktiskt ingen aning om resten av veckan. - Tycker det är otroligt skönt att ha en ledig vecka
Om någon vill hitta på någonting så slå bara en pling - alltid öppen för förslag!

Kram på er & Glad Påsk! <3

RSS 2.0