Helgen och en ny skolvecka..

-Lördag . Vi åkte kl 10 från tierp och var på plats vi ungefär 12, på väg till Hammarby Sjöstad så åt vi på Mc´donalds  Upp. Väsby. Gottigotti :) Vi satte oss i bilen och åkte vidare. I min bil åkte Elise och Marina , vi kollade på bertfjärt och prata en massa och lekte med mobilerna såklart :) Äntligen var vi framme, mamma och hasse visste inte riktigt var vi skulle vara, men hasse hade gps så vi hittade till slut. Väl ombytta så hade mamma och hasse satt sig ned på läktaren och vi började värma upp. Efter det spelade vi och det gick verkligen inte bra. så vi förlorade två matcher och vann en. Men vaddå ? Lixom första gången vi spelar med vårat 6-mannalag. Men jag är nöjd. så vi är i semifinal :) VI duschade och fixa till oss sen åkte vi till uppsala och åt på Dragon Palace, skitgott! alla var trötta så vi begav oss hemåt. äntligen hemma , packa upp väskan , packa om , gå och lägga sig . Mer vad det inte på den här lördagen.

-Söndag. Vi åkte kl 7 från tierp , och vi åkte vidare till månkarbo för att hämta upp elise. Sen åkte vi raka vägen till hammarby sjöstad och bytte om och värmde upp för kl 9 var det match . Gick inte så bra. alla var inte så taggade och så . :/ men men , vi förlorade den matchen så vi var tvugna att dömma  :/ BLAU! sen blev det en match om 6-7 plats och vi kom på 7 plats. rätt nöjd för att spela 6-manna första gången. :)

-Måndag, idag. Började med att jag var stendöd i sängen kom inte upp. Var så himla trött efter helgen som har varit, det tar ju ändo rätt mkt. så det var bara att skynda sig vidare till skolan . I skolan hade vi typ först information och sen kemi i 2 H! Okej , kemi är inte mitt favoritämne. Vår lärare gick igenom syror&baser, och jag var inte direkt på hugget. Sen hade vi SO , och där har vi precis börjat jobba med våran jorden runt resa .Så jag började med att hitta ett land i Europa där jag ska vara ungefär 1 vecka. Lunch och efter det blev det en rolig musiklektion där jag spelade gitarr hela tiden . :) ,SIsta hade vi engelska  :) rätt roligt det med :) men men , nu ska jag kila iväg och fixa till mig ,  skola i morgon ,favoritprogram på tv börjar snart. mkt att se fram emot!

 Ha en trevlig vecka..


Cup i morgon! <3

Hammarby Sjöstad, STHLM nästa, äntligen dags för matcher och cup, jag har längtat som en riktig toka. jag laddar nu upp med godis och vatten, jag vet, man ska inte ladda upp med godis tomma kalorier. men vaddå ?! Det är cup, jag har spelat hockeybockey idag och varit i valbo + att det är fredag så lite godis kan man unna sig! (A) . Men nu är det dags att dra sig undan och packa tills i morgon, jag kommer inte orka det i morgon bitti vid 8 tiden så :) men ha en underbar kväll och önska mig lycka till!!!!!!! <3


Superduper :)

Kusin :) I morgon hockeybockey och poolspel på lördag i Hammarby Sjöstad , STHLM! <3

Idag var det en enkel dag, bara 10 st i klassen , underbart. inte sant? ;) Resten var borta på ngn mediadag, men så vi typ lekte och så. Snart är det fredag(imorgon) och då blir det träning, hockeybockey, i skolan. jag kan inte åka så bra, men jag ska försöka. Får inte göra illa mig för att på lördag är det poolspel i volleyboll i Hammarby sjöstad. hoppas vi vinner, hoppas kan man alltid men att lyckas är inte så enkelt pga. vi är inte tillräckligt bra (TROR JAG!) (:

Dessutom Saknar mina kusiner, iaf Elin som bor i uppsala, hon har jag nog inte träffat på en månad, så henne saknar jag väldigt mycket. hon betyder väldigt mycket och jag ser upp till henne. Men ha en skön kväll för nu ska jag gå och ringa en speciell:) Kram 

Här är en bild på mig och kusinen ELin, visst är hon söt, (OBS. jag är inte fin på bilden och jag är väldigt blek:S) titta in på hennes blogg om ni vill: www.elin211.blogg.se
. image1

Tommy Lenneryd sminktips till i vår.

Hur ska ansiktet se ut i vår?
- Det ska ha en fuktig finish. Inte matt och inte blankt, utan något där emellan. Ansiktet ska ha en jämn, fräsch ton och har man använt en foundation ska den inte märkas. Concealer ska också användas så lokalt som möjligt, det handlar om att byta ut tekniken om lager-på-lager till en mera skikt-på-skikt. Nyckelordet är transparens.

Vilka färger är heta i vår?
- Bland annat svart, vitt, grått, blått och rosa. Budskapet på våren är alltid färg, jag gillar när människor väljer nyanser efter humör.

I höst har ju röda läppar varit superinne. Fortsätter den trenden?
- Nej, i vår ska läppfärgen vara neutral. Läpparna ska se nykyssta ut, som de är färgade av ett naturligt blodflöde. Precis som huden ska de se fuktiga ut, ungefär som ett avbitet gloss. Där hösten kändes dramatisk ska våren istället kännas fräsch och lätt.

Dramatisk eller anonym rouge?
- På kinden är det traditionella nyanser som persika eller korall som gäller. Huden ska solkysst ut.

Till sist, hur ska vi mejka ögonen?
- I naturliga nyanser som brun, beige eller grått tillsammans med svart mascara.

Så ser Tommy Lenneryd´s tips ut om smink i vår.

Kraam! <3

Hm .... Dagen, träning, Cup, matteprov...

Hmm, nu sitter jag här och skriver, (som vanligt?!). Dagen i dag kändes rätt bra.  Vi hade matte första timmen, okej jag erkänner, matte är inte så speciellt roligt, så det kändes inte bra. Men andra timmen hade vi svenska och vi typ läste hela timmen så den gick ju rakt igenom den med och sen efter svenskan hade vi idrott. vi körde redskapsbla(vet inte vad det heter).. och lite uppvärmningsövningar. Inte så jättekul, för dom flesta räcker det, men eftersom jag är sportfåne så vill jag ha bollsporter och sånt, ist för att leka hela tiden som vi gör... boring .-. Kanske går över till killarna ist och kämpar där, kanske lite utmaning men man måste gå mot motgångar oxå eller hur? Iaf , efter idrotten så hade vi lunchrast så jag, lydia, frida och Marina pallra oss iväg till hemköp, jag köpte en macka och en banan. Jag åt upp min macka och bananen sparade jag till volleyboll träningen som jag skulle ha efter skolan kl 2. Men iaf , dom två sista timmarna hade vi HK. det var kul . jag var med Urr och Carr, vi gjorde piroger och pizzasallad. det var rätt gott, fast våra piroger blev lite torra :S, Jag smakadeJJoannas och Irmali´s och dom var verkligen jättejättejätte goda, blaau, önskade att jag var med i deras grupp ist, inget fel på urr och carr. Men det ända är att urr, är aningen stressad och carro väldigt duktig på att laga mat och baka och sånt, (inte jag). Haha, tänker aldrig bli hemmafru, och det är aningen svårt att vara hemmafru om man vill bli pilot, det är ju ett rätt krävande yrke. Hahahahahahahahah! Men kl 2 slutade vi och då var det bara att bege sig till hallen och byta om och börja träna volleyboll;) A-lags tränaren coachade oss och vi nötte rätt mkt teknik, så jag hoppas det sitter lite kvar till helgen om tekniken. Marina, det här är ordet ska du träna till cupen: -FICKLAMPA!!!! Kanske inte har skrivit det, men vi har anmält oss till poolspel i volleyboll, '(sm,) vet inte riktigt. Men om man vinner alla matcher går man vidare till GBG och där spelar man finaler och så, jag önskar vi gör det, men vi är nog inte så duktiga, men kanske nästa år ? Man får alltid hoppas:) Men nu, när dagen har flytit på och jag börjar faktiskt bli trött, konstigt, jag brukar inte vara trött vid den här tiden, men det kanske var att vi tränade rätt hårt på volleybollen, men nu ska jag nog ägna mig åt att börja plugga till matteprovet som vi har om två veckor.
Jag har G i matte och man måste typ ha MVG för att komma in på
SAS FLIGHT ACADEMY, så, woops, det bli en sjudundrades pluggande. Jag ska ha ett vg på provet har jag bestämt, och mattekapitlet som vi jobbar med är inte min favorit, Algebra och ekvationer, men syrran läser matte C och hon håller på med algebra och ekvationer, så jag kanske kan fråga henne om hjälp;) men jag ska börja nu. Ha en skön kväll ;) GOOD LUCK TO MYSELF!

Länge sedan och systeryster,

Nu var det faktiskt rätt länge sedan jag skrev, typ 2 veckor, men vaddå?  man kan väl inte alltid ägna sig till det som är roligt? ;) Iaf så börjar volleyboll träningarna i morgon, och jag längtar som fa. Jag tränade fotboll igår och nu idag märks det att jag inte träna fotboll på en och halv månad, jag har en sån himlansk träningsvärk i mina lår och det går inte att beskriva. Men vaddå?, Lite träningsvärk får man väl ta, jag älskar ju fotboll! :)
Snart flyttar syrran till sin lägenhet, kanske skönt och så men jag kommer sakna henne så mkt, det är ju inte långt men vaddå? jag har ju vant mig att hon bor hemma. Jag kommer sakna henne, men jag kan ju alltid hälsa på ;)

Nu ska jag kolla lite på film och så , ha en bra vecka framöver! :)

RSS 2.0